25 år og kanel på den søde måde

Min ældste søn blev 25 og frygtede lidt at skulle have kanel. Jeg lavede mor-udgaven af at give ham kanel. Det blev til kanelsnegle og dette kort med kanel i en lille Tim Holtz flaske, som jeg har haft liggende længe. Tallet 25 og den lille flaske med kanel blev udgangspunktet for kortet. Pyntede med teksten HURRA fra Gittes nye dies. Jeg elsker fonten på de nye tekster. Se alle de lækre tekstdies her.

Jeg fandt noget lækkert gammelt papir i gemmerne, som jeg synes passer rigtig godt til en ung mand. Kanterne blev sværtet med min favorit distress ink – Ground Espresso.

Her et lille close up på kanel-flasken, som jeg har bundet lidt twine i.

De små dots, som er brugt som pynt er hjemmelavede dots lavet af brune Nuvodrops. Jeg har lavet dots på et stykke plastik og ladet dem tørre. På den måde havde jeg nu et ark af dots, som minder rigtig meget om enamel dots.

Tak fordi du kiggede med.

Karina

4 thoughts on “25 år og kanel på den søde måde

    1. Tak 🙂 Jeg har haft de små flasker virkelig længe og endelig var der et perfekt formål 🙂

  1. Fint kanel/25 års kort, og en super idé med en kanelsnegl. Så ville jeg også gerne et kort øjeblik blive 25 år igen 😉
    Tillykke med sønnen 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.