Forårsfornemmelser

Jeg kan ikke helt slippe de nye baggrunds-dies fra Gitte’s Egne Die Designs og havde en ide i hovedet til den med de fine grene.

Jeg stansede dien ud i hvidt ProMarker venligt karton og farvelagde derefter alle grenene i grønne farver. Jeg havde forsøgt at dække rammen omkring af med masking tape, men tuschen sneg sig alligevel lidt ind under. Pyt.. det ses tydeligere på billedet, end det gør i virkeligheden.

Banneret med teksten er fra Gitte’s sæt med “Rektangler og flag” og “Kram” er en af de nye skønne tekst dies med Blokskrift.

 

De søde små fugle er også stanset ud i hvidt karton og farvelagt med ProMarkers. Det er et meget gammel My Favorite Things die sæt fra mine gemmer, jeg har brugt, men der er masser af andre fugle, der kunne bruges i stedet – måske “Natural Bird” fra Sizzix eller fuglene fra Rayher sættet “Birdhouse in Winter”, hvis du har det liggende. De små hjerter i forskellige størrelser stammer fra en Mama Elephant die, der hedder “Confetti”, men “Heart” sættet fra Lawn Fawn er et lige så godt bud, da det også giver hjerter i samme facon i seks forskellige størrelser.

Tak fordi du kiggede med.

Mange hilsner fra Tina M.

One thought on “Forårsfornemmelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.