Ukendt land – hvordan nyt og ukendt mønsterpapir kan booste kreativiteten

I butikken har jeg ofte sagt “ja, der er ikke noget som lidt nye materialer, der kan kaste glans over de ting man har i forvejen”.
Og det mener jeg virkelig.

For hvem kender ikke det med, at man bladrer igennem sin kasse med papirer igen og igen, og kan ikke lige finde noget der sparker én i gang her og nu, fordi man har kigget på det samme så mange gange.

Jeg oplevede det selv i efteråret, da jeg sammen med en flok gode scrap-veninder var taget på udflugt til Anette og Happymade i Herning til et af hendes heldags-arrangementer.
Anette havde pakket et skønt kit til os med nogle lækre papirer, som jeg ikke selv har i min butik, og faktisk aldrig havde set før.

Det var lige hvad der skulle til for at få mig i gang.
Så glemt var alt det mønsterpapir, som jeg havde slæbt med hjemmefra.
Det var MEGET mere spændende at bruge det nye og ukendte.

Jeg fik lavet i alt tolv kort på sådan en lørdag, hvor der også blev tid til at hygge med de andre (og fik forberedt papir og diecuts til et par kort mere, som jeg efterfølgende har fået samlet herhjemme).

Hvis du selv vil prøve teknikken med at lade sig inspirere af noget nyt og ukendt, så kan du jo f.eks. bytte et antal ark papirer med en scrapveninde, så du får noget du ikke selv har valgt. Eller købe et 12×12″ collection kit eller en 6×6″ blok, hvor der dukker nogle nye og for dig ukendte ark op i blokken / pakken.

Til kortene her har jeg bl.a. brugt stempler og dies i mit eget design, og forskellige blomster og grene fra hhv. NHH Design, ModaScrap og Tim Holtz.

Og så er jeg som sædvanlig gået amok i de lækre Enamel Dots.

Og nej, det er desværre ikke noget papir jeg har i butikken. Men jeg håber du kan bruge idéerne om at lade sig inspirere alligevel 😉

3 thoughts on “Ukendt land – hvordan nyt og ukendt mønsterpapir kan booste kreativiteten

  1. De er super flotte dine kort, og jubiiii, jeg har et ark af den ene slags, så nu bliver jeg nødt til at lette rumpen og gå ind og lege lidt. Havde ellers smidt mig på sofaen 😉
    Kommer nok til at ligne dine, men det ved jeg at du ikke har noget imod 😉

  2. Det ser super flot ud. Tror jeg har det samme papir i gemmerne, så nu har du lige fået tændt lysten til at få det brugt 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.