TEMA – Minus til Plus: når alt affald pludselig er spændende

Altså når man først er kommet i gang med at lege med minus til plus, så er det da ikke til at stoppe igen. Pludselig kigger man på alt det, som normalt er affald. Så da jeg var i gang med et kort med teksten Hej, lå det stykke, som bogstaverne var skåret ud af og kiggede på mig. Selvom e’et var blevet lagt lidt skævt synes jeg faktisk det var lidt fedt. Måske faktisk især fordi e’et var skævt.

Nå men det blev altså til to kort. Et med det Hej, jeg havde skåret ud og et med en bane i sølv, hvor bogstaverne var skåret ud.

Her ses bogstaverne, som er skåret ud – ih jeg elsker de stretch bogstaver fra Tim Holtz.

Og så hullerne efter jeg har skåret ud. Baggrunden, som jeg smed denne her sølv bane på er i øvrigt en jeg havde liggende i gemmerne, som er lavet med shimmer powders. Baggrunde passede godt til de blomster jeg også lige havde lavet med Elizabeth Craft Florals 5. Det er i øvrigt samme sæt, der er brugt på begge kort.

Tak fordi du kiggede med.

Karina

4 thoughts on “TEMA – Minus til Plus: når alt affald pludselig er spændende

  1. Ja, det er en god udfordring, jeg tænker da også mere over, om noget skal smides ud eller om det kan genbruges på en eller anden måde. Kortene er rigtig fine og er da helt vild med bogstaverne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.