Et lille tip til at gemme “affald”

Da vi lavede indlæg med temaet “Minus til Plus” blev jeg pludselig meget opmærksom på at alt hvad jeg skar ud også havde et “negativ”. Altså skar jeg en figur kunne stykket, hvor figuren var skåret ud også bruges. Skar jeg en tekst kunne stykket, hvor teksten var skåret ud også bruges. Med andre ord – affaldet kan bruges.

Se her et af de tidligere blogindlæg om brug af affaldet.

Nogle gange er man ikke lige klar til at bruge affaldet med det samme, men det kan altid gemmes. I dag havde jeg skåret bogstaverne ud til et HEJSA. Jeg sørgede for at placere bogstaverne pænt, så jeg også havde noget pænt affald. Men jeg havde en udfordring med den lille trekant i A’et, som jeg var sikker på ville blive væk. Så jeg fandt på, at fæstne den inde i negativet med et stykke washitape – nu bliver de to dele ikke væk fra hinanden.

Tak fordi du kiggede med. Håber du kan bruge tippet. Jeg tænker, at jeg selv kommer til at bruge det meget fremover.

KarinaHadsten

One thought on “Et lille tip til at gemme “affald”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.