Spottet med Gittes Eget Design #3/2021

Gitte og jeg har atter snuset rundt på Social Media og holdt øje. Vi har fået spottet nogle nye lækkerier, som det er en fornøjelse at kunne dele med jer.

Husk endelig at blive ved med at vise frem, hvad I laver. Blot I husker at bruge hashtag #GittesEgetDesign på Instagram, Youtube, Pinterest og Facebook.

Lavet af Berit Rosenfeldt og fremvist med tilladelse

Wauw, siger vi bare! Berit har brugt den nye Coverplate “Blomster” til dette skønne forårskort. Den hvide karton træder SÅ flot frem mod den orange Distress Stain baggrund. Det simple look fungerer utroligt godt her.

 • Facebook: @ByRosenfeldt kreativ værksted
 • Youtube: Berit Rosenfeldt – Kreativ værksted

 

Lavet af Jytte Grund Jensen og fremvist med tilladelse

Jytte har lavet denne dejlige sommerkort med vores nye “Sommerfugle” diesæt. Teksten er fra stempelsættet “Mix & Match/ Du, hvor der også kan købes koordinerende diesæt til.

 • Facebook: @Jytte Grund Jensen

 

Lavet af Heidi Bjørn og fremvist med tilladelse

Vi tænker, at modtageren af dette slimline kort er ganske vild med den nye Kitsch Flamingo Distress Oxide fra Tim Holtz/Ranger. Heidi har på fineste vis fået inkorporeret den pink farve i det skønne Pink Fresh Studio “Floral Notes” stempel, som farvelægges ved brug af lag-på-lag stencils. Det er det nye sort at farvelægge stempler ved brug af stencils! Den sorte tekst lavet med vores stempelsæt “Mix & Match/ Hej” står i flot kontrast til de flotte blomster.

 • Facebook: @Heidi Bjørn

 

Lavet af Mette Nysted Jensen og fremvist med tilladelse

Se lige dette søde runde blomsterkort fra Mette. Det kan man da kun blive i godt humør af, ikke sandt. Det er samtidigt skønt at se kort i andre former end kvadratiske og rektangulære kort. Mette har brugt den lille tekst die med alle 3 lag fra vores diesæt “Midi & Maxi/ Knus”. Atter ser vi hvorledes at Gittes Eget Design fungerer super godt sammen med dies fra Simple and Basic.

 • Instagram: @mn.cards

 

Lavet af Cindie Zenne Guldberg og fremvist med tilladelse

Tjek lige, hvor cool vores stempler fra “Dobbelt Op” stempelsættet ser ud på et slimline kort! Bemærk lige detaljen med den gradvise ændring fra lys til mørk i blå toner. Zenne har valgt at lade få baggrunden masser af plads til at træde frem og kun tilføjet den nuttede drage med sin fødselsdagslagkage. Den søde drage er Mama Elephant “Me and My Dragon”. Zenne har sågar en video med dette kort på hendes Youtube kanal.

 • Instagram: @crazygeekccrafter
 • Youtube: Crazy Geek Crafter – Zenne Wolf

 

Lavet af Tina Hartelius Wilstrup og fremvist med tilladelse

Endnu et skønt kort med brug af vores stempelsæt “Dobbelt Op”. Tina har blandt andet leget med Gel Press for at skabe denne flotte mixed media baggrund på kortet. Den søde dyr kommer fra My Favorite Things “Birthday Buds”. Hovedteksten på kortet er en kombination af Dobbelt Op stempelsættet og vores populære  “Brush Tillykke” die.

 • Instagram: @hartwildcards
 • Facebook: @Tina Hartelius Wilstrup

 

Lavet af Marianne Asmussen og fremvist med tilladelse

Marianne har lavet dette flotte kort i lidt rustik stil og i naturens farvepalette. Yderst oplagt til mere maskuline kort og man kan da kun få en happy day af at se eller få dette kort. Vi har spottet brugen af vores “Aflange Hjerter”, samt den største rektangulære die fra vores diesæt “Basis Rektangler og Flag”.

 • Facebook: @Marianne Asmussen
 • Instagram: @marianneasmussen56

 

Lavet af Tina Kristensen og fremvist med tilladelse

Vi slutter dagens inspirations parade af med dette maskuline rammekort i kombination med shaker kort. Jep, kortet som ved første øjekast kun ligner et shakerkort, er faktisk et rammekort med plads til en fin lille gave. Der er helt sikkert en 17-årig, som er blevet meget glad for denne fødselsdagsgave/kort! Vi tænker, det er en fartglad fyr, som er vild med biler.

 • Facebook: @Tina Kristensen

 

Endnu en gang stort tak til dagens ‘Spottet’ deltagere. Vi er super glade for at se, hvorledes I har tryllet med vores produkter fra Gittes Eget design.

Alle vores Spottet! deltagere kan derfor gemme nedenstående badge og bruge den til at prale med på deres blogs og/eller social media.

Glem ikke at vi elsker at følge med i, hvad I laver.

Brug blot hashtag  #GittesEgetDesign på Facebook, Instagram, Pinterest og YouTube.  Ja, hashtag fungerer på stort set alle Social Media flader.

Bruger I hashtag #, når I poster på f.eks. Facebook bliver det muligt for os og andre at søge på det. Er det ikke fantastisk! Det synes vi, for så kan vi super hurtigt Spotte! Og måske er det dig næste gang, som vi får Spottet.

Kreative hilsner,

Gitte Grønfeldt Sørensen og Pia Krogh Larsen fra det kreative team

4 thoughts on “Spottet med Gittes Eget Design #3/2021

 1. Jeg er så imponeret over alle de flotte ting der bliver lavet af Gittes design. Wauw!

  1. Ja, det er fedt så mange flotte og forskellige ting, som bliver lavet. Der er noget for enhver smag 😀

 2. Sikke nogle lækre kort du har snuset dig frem til, Pia! Skøn inspiration!
  Og tak for at jeg er blandt dem 🙏

  1. Det var absolut SÅ lidt, Tina 😀
   Gitte og jeg finder det mega skønt at snuse rundt og se, hvad alle hendes kunder finder på af spændende kreationer 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.