Tema: Minus til Plus – når resterne pludselig overgår originalen

Har lige fået den lækre og kæmpe store sommerfugl fra Tim Holtz, så den skulle da prøves. Jeg skar den ud i sort og sad så og kiggede på den. WOW den er flot, men hvordan pokker skal jeg bruge den. Jeg havde også lige købt noget white pearl wax, så det måtte jeg prøve på sommerfuglen – det blev den slet ikke grimmere af, men hvad pokker skulle jeg gøre ved den. Jeg prøvede den op imod flere baggrunde og fandt til sidst en embosset murstensbaggrund. Der så den lækker ud. Jeg limede den på og skar det overskydende væk. Hmmm pludselig så det lidt tamt ud. Prøvede med et lag glimmerpapir i blå og så på en sort base. Afsluttede med et HURRA og et par halvperler. Tjaaa – det blev da okay.

Jeg tænkte lidt, at en anden gang skulle man nok bare skære den del af sommerfuglen, som man skulle bruge, for nu havde jeg jo den del af sommerfulgen, som ikke en gang var en HALV sommerfugl. Det kunne man da ikke bruge til noget. Indtil jeg pludselig sad med en baggrund, som også var nye legesager, der skulle bruges…  Embossingfolderen – Intertwine. Den havde også fået noget wax og en ramme i glimmerkarton skåret med en Simple and Basic rektangel ramme. Pludselig fik jeg den ide, at lægge den resterende del af sommerfuglen ind i rammen og jeg var straks forelsket i ideen. Det var fantastisk 🙂

Man kan i DEN grad tale om at minus blev til plus. Jeg havde faktisk næsten kategoriseret den mindre end halve sommerfugl som affald og pludselig er det faktisk det kort jeg bedst kan li af de to 😉 Nå ja krydrede det også lige med at skrive hej med de skønne stretch bogstaver fra Tim Holtz: Store bogstaver og små bogstaver.

I får lige lov at få et kig lidt tættere på – her på den lyse baggrund.

Og her et nærmere blik på det mørke kort, hvor baggrund og sommerfugl har lidt samme farve, men alligevel træder sommerfuglen frem.

Tak fordi du kiggede med.

Karina

3 thoughts on “Tema: Minus til Plus – når resterne pludselig overgår originalen

  1. De er da så super fede og flotte. Jeg vil også rigtig gerne have den sommerfugl, for den kan bare noget på et kort 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.