TEMA – Minus til Plus: Inspiration fra Jennifer McGuire

Sad forleden og så en video med Jennifer McGuire og pludselig var der en ide, som passede perfekt til temaet: Minus til Plus. 22 minutter inde i videoen bruger Jennifer McGuire en masse strimler af diverse rester til at skabe noget mønsterpapir. Ud af dette skar hun det nederste lag til et lag på lag hjerte.

Jeg fandt en bunke med grønne rester og skar en masse strimler ud. Det var både karton og mønsterpapir. Jeg skar en firkant ud af kopipapir og klistrede strimlerne derpå. Jeg har ikke sådan et lag på lag motiv, som blev brugt i videoen. Men jeg tænkte, at jeg kunne opnå en god effekt med de 3 lags tekst dies fra Gittes eget design. Så den skar jeg ud i mit stribede hjemmelavede mønsterpapir.

I videoen var fokus på at skabe noget farverigt papir til at skære motivet ud af, og så dukkede pludselig en mulighed op i at udnytte “hullet” på et kort. Da jeg skulle lifte ideen havde jeg lidt meget fokus på at udnytte “hullet”, så det var det kort jeg fik lavet først. Men det er jo også lige meget – hovedsagen er at begge dele blev brugt.

Her er først kortet, hvor jeg har skåret baggrunden til teksten ud i mit strimlede mønsterpapir. Pyntet lidt med nogle blomster også i grønne farver.

Her et nærbillede af baggrunden, som er skåret ud af det strimlede stykke.

Og herunder det kort, som kom ud af det overskydende stykke af det strimlede papir. Jeg skar en ny tekst-baggrund ud og lagde ind i hullet og en tekst ovenpå. Skulle jeg prøve teknikken igen ville jeg nok enten lægge det strimlede på en farvet baggrund eller sørge for at mere af den hvide baggrund var synlig. Synes det hvide her er både noget og ingenting, men sådan bliver man jo klogere undervejs.

På nærbilledet herunder kan man nok bedre se, at der er tale om inlay – altså at den del af baggrunden med stitch er lagt ned i den stribede baggrund. Det mellemste lag er skåret i glimmer karton for lidt spil.

På begge kort er teksten lavet i 3 lag karton for at give lidt dimension.

Tak fordi du kiggede med.

Karina

7 thoughts on “TEMA – Minus til Plus: Inspiration fra Jennifer McGuire

    1. Tak – ja det er et ret fedt tema, som jeg desværre havde lidt svært ved at komme i gang med, men når man først er i gang, kan man næsten ikke smide noget væk uden lige at tænke på om det mon kan bruges. Ja lige før man tænker på at efterlade noget pænt affald hahaha.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.