TEMA – Minus til Plus: Slimline Julekort

Jeg må indrømme da Gitte kom op med udfordringen – minus til plus – var jeg i første omgang fuldstændig fortabt. Men jo mere jeg tænkte over opgaven jo flere muligheder kunne jeg se.

I dag vil jeg derfor vise jer 2 næsten ens kort – og så alligevel ikke.

Jeg har brugt Simple and Basic slimline dies til at lave disse kort, papir er fra Maja Design, christmas season. Virkelig flot papir fra Maja og i de helt rigtige julefarver.   Desuden har jeg brugt dies og stempler fra Gittes nye serie, nemlig diene: Aflange hjerter, Mini banners  og Midi & Maxi/Jul. Og stempel sættet Mix & match/Jul.

På det første kort har jeg brugt Gittes nye hjerte die og har standset 2, en øverst og en nederst. Jeg har desuden  standset Midi ordet jul og stemplet små jule tekster og standset ude med Mini Banner dies. Desuden er der sat 3 halvperler på både foroven og forneden.

Det andet kort er lavet på samme måde, men her har jeg brugt de 2 hjerter jeg standsede ud på første kort oven på kortet.

For at få dybde i kortet har jeg sat det øverste mønster papir samt alle tekster på med skumpuder. Alle kanter er desuden sværtet med distress ink – aged mahogany.

Det store Jul har jeg på dette kort stemplet ordet Jul fra stempel sættet Mix & Match/Jul, og standset det ud med den mellemste die fra Midi & maxi/Jul dien. Og så har jeg sat hjerterne og alle tekster på med skumpuder. Og igen er alle kanter sværtet.

Her lige 2 andre kort, lavet på næsten samme måde og med samme papir serie fra Maja, men denne gang med Gittes nye stjerne dies og juletekster.

Tak fordi du kiggede med

Else

4 thoughts on “TEMA – Minus til Plus: Slimline Julekort

  1. Jeg er vild med dine kort…og de skal helt sikkert gemmes som inspiration. At jeg så samtidig er mega fan at Maja Design gør det jo ikke dårligere 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.