TEMA – Minus til Plus: To kort med stjerner

Det er lidt sjovt når man kan bruge sine materialer på en lidt anden måde, og her kommet et eksempel 🙂

Det første kort er helt standard, find tre farver distress ink og en stencil. Lav baggrunden helt som vanligt ved at påføre de tre farver henover forskellige dele af stencilen med en applikator. Det kom der en helt enkel stjernebaggrund ud af som jeg efterfølgende limede på lilla matte, og supplerede med er par stjerner lavet med en die der tilfældigvis matchede størrelsen på de farvede stjerner. Til sidst banner i to farver og tekst i hvidt skåret ud i to omgange, først karton og så mosgummi. Det giver en lækker 3D effekt med den massive hvide mosgummi under.

Nu er det så ret vigtigt at du ikke skyndte dig at rense din stencil, for nu skal den i brug igen på en lidt anden måde. Læg et stykke hvidt karton på bordet, løft din stencil og spray vand henover den så det distress ink der ligger på overfladen fra sidste kort bliver mere flydende. Vend den rundt og læg det på kartonet, pres forsigtigt henover med et stykke køkkenrulle.

Når du fjerner stencilen kan du med fordel duppe lidt henover overfladen og fjerne overskydende vand. Effekten er SÅ lækker 😍 og så er det bare at pynte det, jeg brugte samme fremgangsmåde som med det første kort.

Tak fordi du kiggede med – Gitte O

6 thoughts on “TEMA – Minus til Plus: To kort med stjerner

  1. Fine kort, og jeg skal da forsøge det med at sprøjte vand på stencil, når jeg egentlig er færdig med det projekt, jeg laver, for det giver en super fed effekt 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.