3 kort med Altenew Dainty Blooms cover die

Baggrundsdies er efter min mening fantastiske at have i sit stash. Særligt, da de kan bruges på flere måder på kort alt efter hvor kompliceret eller enkel en teknik man benytter. I dag er jeg gået efter Smart-i-en-Fart metoden. En metode jeg til tider ELSKER at bruge og samtidigt få gjort et indhug i papirrester.

På det pink kort har jeg konverteret den amerikanske størrelse af baggrundsdien til standard A6 kort. Dette har jeg gjort ved at bruge Heffy Doodle “Skinny Metric Rectangle Frames” diesættet.

Den amerikanske standard størrelse A2 er en smule lavere og bredere end den europæiske A6 størrelse.

Teksten på det pink kort er lavet med Glimmer Hot Foil System og guld folie. Tekst Hot Foil Plate er “More Sentiments” fra Spellbinders.

På det næste kort har jeg brugt Altenew “Dainty Blooms” Cover Die i sin fulde størrelse, hvorfor jeg har måtte skære mit A6 kort en smule kortere i højden. Derudover har jeg måtte nuppe en lille smule af die’ens kant på siderne. Jeg synes nu ikke det gør så meget at den hvide ramme er en smule smallere på siderne end i enderne.

På det sidste kort har jeg gjort præcis det samme.

Tekstbanneret er Gittes Eget Design “Strips Lodret” sammen med stempelsættet “10 års fødselsdag“.

Kreative hilsner,

Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.