Min favorit Elizabeth Craft Blomst

Jeg er vild med Elizabeth Craft blomsterne, men jeg kan ikke lægge skjul på, at Florals 5 er min absolut favorit. Så her vil jeg bare vise jer nogle forskellige kort lavet med netop Florals 5.

På det første kort har jeg skåret blomsterne i hvidt karton og farvelagt dem i midten med en gullig orange. Jeg har lavet et par store blomster ved at sætte 3 størrelser af blomsterne sammen og afsluttet med en halvperle. Inden jeg sætter blomsterne sammen giver jeg kronbladene facon ved at forme dem med den “skarpe” ende af en Character Shaper.

Grenene er fra sættet med Elizabeth Craft grene og blade. Der er nogle virkelig lækre grene i det sæt, men hvert af blomstersættene har også en lækker gren. Bladene har jeg her farvet med to nuancer af grøn + en brun langs stilken.

Papiret, som er brugt, er også fra Elizabeth Craft – Reminiscence serien.

Her lidt tættere på blomsterne, så man kan se de 3 lag.

Et andet kort med samme blomst, men denne gang lavet i en lilla farve og hver blomst kun bestående af ET lag. Jeg har brugt fire størrelser af blomsten og nogle grene både fra Elizabeth craft og de åbne grene fra Gittes eget design.

Igen lidt tættere på blomsterne 🙂

På det sidste kort har jeg lavet blomster med både et og to lag og brugt dem sammen. Det fungerer også fint. Jeg har pyntet med nogle tynde cirkler, som giver noget godt at bygge blomsterne op på. Igen har jeg brugt nogle af Gittes egne grene – denne gang de lukkede. Og så lidt små blomster fra gemmerne.

Og igen lidt tættere på. Jeg er vild med effekten af at farve i midten af de hvide blomster. Det giver noget dybde.

Tak fordi du kiggede med.

Karina

4 thoughts on “Min favorit Elizabeth Craft Blomst

  1. Wow flotte kort🤩😊forstår godt du er vilde med de blomster , men din måde at farve på gør dem også helt fantastiske😍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.