Kort med påskehare.

Jeg faldt over et lidt anderledes die-sæt “Midnight Hare” fra Sizzix med den skønneste hare, som passer perfekt på forsiden af et påskekort. Med i sættet er også en måne og små stjerner i forskellige størrelser, men i dag er det bare haren, jeg har valgt at bruge.

Jeg syntes altså, han er super skøn, som han sidder der drømmende blandt blomsterne. Denne gang endte han som sagt på et kort til en påskehilsen, men jeg kunne sagtens forestille mig at, han kunne bruges til påske- eller forårs-ophæng, eller bruge ham sammen med månen og stjernerne fra samme sæt, hvis jeg skulle lave et kort til en dåb eller navngivning.

Baggrunden er lavet med en 3D embossing folder kaldet “Intertwine” fra Tim Holtz. Fornemmelsen af den flettede kurv passer godt til påske, syntes jeg. Ovalen med den fine kant er også et die sæt fra Tim Holtz. “Stitched Ovals” hedder det. Det er et lidt ældre sæt, der desværre er udgået, men enhver anden oval kan benyttes i stedet.

Haren og blomsterne bliver skåret ud i et sammenhængende stykke. Jeg stansede ham ud i hvidt karton og farvede ham med en lille blending brush og div sværte fra Gina K.

Alfabetet er fra Tim Holtz. Der er ikke et Å med, men jeg brugte et punktum fra sættet til at lave hul i papiret og så klippede jeg rundt om det med en saks – vupti var der en bolle til mit Å (eller en hale til min hare 😉 ).

Håber, I har haft en dejlig påske 🙂

Mange hilsner fra Tina M.

¤Instagram: _tinamathisen_

One thought on “Kort med påskehare.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.