ECD planner – Januar

Jeg er simpelthen hoppet med på ECD planner bølgen og jeg elsker det. Der er så mange muligheder, både som planner men også som mini album. Jeg arbejder stadig på at finde ud af hvordan jeg vil gribe det an – troede egentlig at jeg ville lave en side pr uge men indtil nu har det fungeret bedre for mig at lave efter begivenhed.

Min forside, blade er lavet med dies fra Marianne Design. (ECD sæt 4)

Første side er fra nytårsaften – billederne er ikke så gode men de er jo en del af historien. Jeg har skrevet en tekst på et tag og “gemt” det bag ved billedet. Der blev lige plads til et ekstra billede bag på et ekstra tag side. Elsker at der kan tilføjes på den måde. (ECD sæt  2,3, 4 og 21)

Næste side er fra en familie gå tur i Dyrehaven og langs søerne i Skanderborg. (Vi går mange ture her under Corona…). Kan godt lide at der kunne komme et stort billede på og så kombinere med det store tag side. (ECD sæt 1, 7 og 21)

Og så en side fra min søns online eksamen den dag han blev færdiguddannet datamatiker. Lidt specielt at være med på sidelinien  under hans eksamen. (ECD sæt 1, 21 og Phone Booth)

Og også vores yngste søn som går i 9. Klasse har hjemmeundervisning. Her får han hjælp af vores kat Kaos (navnet passer perfekt….). (ECD sæt 1, 2 og 7)

Næste side er en selfie fra tandlægen, mere for at vise at vi bruger mundbind. (ECD sæt 2, 21 og 30)

Sidst endnu en selfie fra en gåtur. (ECD sæt 3, 21 og 24)

Tak fordi du kiggede med

Else

4 thoughts on “ECD planner – Januar

  1. Virkelige smukke sider.
    Rart at se flere laver det i (for mig) mere harmonisk udseende 🙂 -smag og behag.

  2. Hvor er det flotte sider du har lavet. Desuden…stort tiilykke med Thor og hans udd. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.