Et stort HURRA

Her har jeg hvert i gang med at finde nogle af mine rester.
For puha de hober sig op.

Så dem skal jeg da helt klart ha lavet noget mere med.

Men her fandt jeg to farver jeg syntes passet oki sammen jeg skar dem ud så de målte 10,5 og 13,5. lage dem oven på hinanden og skar dem forskudt for hinanden. Så passede de sammen da jeg fik dem limet på. Jeg limet dem på en stykke rest guld jeg havde liggende som jeg skar til så den målte 11 cm og 14 cm.

Limet de stykker på skifte vis i farver og så die jeg et stykke hvidt ud med en af Gittes aflange die. Der fandt jeg to tekster en fra Gittes hurra stempel sæt og en fra hendes smil stempel set. Syntes de to passede godt sammen.

Så den lille die med hurra blev brugt længer nede. Her skar jeg yderkanten i hvid da selve kort basen er hvid. Og næste lag skar jeg ud lige ned i kortet og hurra i guld. Så satte jeg de 3 lag sammen og limet på kortet.

Inde i kortet har jeg stemplet et hurraaaa og sat en lille guldkant på.

 

Hvor er det en dejlig følelse at få brugt noget af alle ens rester 😉

 

One thought on “Et stort HURRA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.