Regnbuekort med Strips dies

Når man kombinerer en regnbue med papirrester af karton får man masser af glæde ud af det! Det er min påstand, at der i de fleste scrapperes hjem findes større eller mindre bunker af kartonrester i forskellige farver. Og de kan snildt vækkes til live på et skønt regnbuekort – eller bare et stribet kort.

Da jeg lavede dette kort gjorde jeg en bonus opdagelse. Det viser sig nemlig at Kram dien fra diesættet “Outline Knus & Kram” passer perfekt sammen med én af diesne fra sættet “Strips Vandret“. Hvor fedt er det lige!

Til de diagonale strimler har jeg brugt diesættet “Strips Lodret“.

Jeg har nuppet et par stempeltekster fra stempelsættene “Mix & Match /Knus” og “Mix & Match /Hej”. Disse små tekster har jeg heat embosset på sort karton med “White Super Fine” embossing pulver fra Ranger.

Kreative hilsner,

Pia

2 thoughts on “Regnbuekort med Strips dies

  1. Skønt kort med farver… og jeg ELSKER den måde man kan kombinere Gittis stempler og dies – de er et must i mit udstyr.

    Og god måde at køre lidt neutrals med det sorte omrids / skyggen af KRAM.

    1. Tusind tak Annika 😀
      Jeg kan ikke være mere enig! Jeg ELSKER også den måde hvorpå man kan kombinere Gittes stempler og dies 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.