TEMA – Mormors kolonihavehus: sommer og sol

Jeg kommer jo fra landet hvor alle havde store haver. Jeg er derfor ikke vokset op med kolonihavehus. Min mormor havde en dejlig stor have med masser af frugt, bær og gemmesteder. Så vi har som  børn tilbragt mange dejlige timer med at lege i hendes have. Tænker det også ville havde været mindet hvis det havde været en kolonihavehuset.

Dette kort handler også om sol og sommer, kortet er til en som elsker sit sommerhus, vin og blomster. Huset har jeg selv klippet af mønsterpapir og karton. Vinduerne er lavet i sølv karton så det virker som glas. Vin er fra By Lene.

Papir er fra Studio Light – Denim Saturdays No 104 (green).

Tak fordi du kiggede med

Else

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.