Geometrisk sjov med Catherine Pooler Triangle cover die

Jeg har en svaghed for baggrundsdies og denne gang er det gået ud over Catherine Pooler’s “Triangle Cover Plate“. Teknikken jeg har brugt til dagens kort kan kaldes – 2 for 1 🙂 Når man ved tilblivelsen af ét kort ender ud med materialer til 2 kort.

Mit første kort – det blå – var en min test af den ny indkøbte die. Men jeg savnede lidt ekstra kulør, så jeg besluttede mig for at diecutte baggrundsdie’en i stærk orange for at få en flot kontrast.

Hist og pist satte jeg nogle orange trekanter ind, samt nogle af de blå diecuts. Formålet var at få mere farve på kortet.

Nu stod jeg jo så med det orange diecut og det tiggede jo ligefrem om at blive til endnu et kort. Så jeg valgte at gøre præcis det samme, dog valgte jeg at udfylde nogle af de andre diecut felter på det orange kort.

Tekstbannerne er lavet med Gittes Eget Design “Strips Lodret“, hvor jeg har klippet dem til i længden.

Teksterne er fra stempelsættene “Helt Enkelt” og “10 års fødselsdag“.

Kreative hilsner,

Pia

2 thoughts on “Geometrisk sjov med Catherine Pooler Triangle cover die

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.