Cut up stamping – inspireret af Jennifer McGuire

Jeg er stor fan af Jennifer McGuire og ser ofte hendes videoer. I dette indlæg viser jeg et kort med “Cut up stamping”, som Jennifer forklarer i denne video. Den korte forklaring er at man skærer et motiv ud i stykker og monterer det på et kort med skum på bagsiden, så det popper op. Motivet kan fx være et stemplet motiv, som her.

Jeg har – som Jennifer McGuire også forklarer i videoen – ikke bare skåret motivet i stykker og samlet det på et kort. Jeg har skåret en smal strimmel ud af kortet ved hvert snit. Det gør, at motivet ikke bliver strukket, men bevarer de oprindelige proportioner.

I det nederste snit har jeg lavet mellemrummet bredere, så der er plads til en tekst, som jeg har stemplet direkte på den grønne baggrund. Det kan ses tættere på på billedet herunder.

Tak fordi du kiggede med.

Karina

 

One thought on “Cut up stamping – inspireret af Jennifer McGuire

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.