TEMA – Retro: All in på retro med Gittes dies

Jeg fik sådan lyst til at lave et retrokort da jeg fik Gittes nye dråbeformede dies 😍 Jeg så blomster for mit indre øje med det samme, det blev til to forskellige udgaver, to forskellige kort som kommer her.

Først kort er en helt klassisk retro blomst med fem kronblade. Jeg sværtede med mørklille distress ink langs langerne på de enkelte blade, og buede dem for at give dem lidt karakter. De blev limet fast på en lille cirkel, fik en lille Daisy som midte og selvfølgelig en bling sten. De små bannere med teksten på er selvfølgelig Gittes egne, det samme gælder tekststemplet. De små rammer er fra Die-namic.

Det næste kort er også retro flower, men denne gang er det helt fladt, en blomst med 6 kronblade, og hele blomsten forskudt ud i den ene side af kortet.

Kortet er rimelig fladt, det er kun centerdelen af blomsten der fik lidt 3D puder. Jeg har brugt tre forskellige størrelser dråber og 6 kronblade i hver størrelse.
Jeg legede lidt med placeringen af lag nr to; skulle de være centreret på laget nedenunder?
Skulle de placeres i midten af blomsten men direkte ovenpå kronbladet nedenunder?
Leg endte med en tredje løsning; Lag nr to blev sat med samme center men forskudt så midten af det orange kronblad var ved skiftet mellem to af de store blade. Og tredje lag blev igen forskudt på samme måde.

Så var det bare at skære det overskydende væk, lave et orange og et hvidt banner. Stemple på det hvide og montere det ud fra midten af blomsten. Center blev dækket af en lille cirkel, og så ellers lidt distress ink på kanten og nogen små sting tegnet med tusch.

Jeg brugte; Gittes dråbeformede dies, en banner die, mindste cirkel fra Gittes sæt af cirkler.

Tak fordi du kiggede med. Gitte O

One thought on “TEMA – Retro: All in på retro med Gittes dies

  1. Der er sjovt som det kan give forskellige udtryk alt efter hvor man placerer bladene.
    Rigtig fint kort

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.