Gummiapan’s søde huse

Et per gange om året går jeg papir-rester-amok og gør det til en mindre mission at få brugt en god sjat af de stumper og stykker, som skraldespanden ikke har fået lov at æde. I min verden kan selv mindre rester bruges til et eller andet – og som i vil se i dag – behøver det ikke være til blomster eller hjerter.

Dies i mindre størrelser er perfekte til rester af papir og karton. Derfor har jeg hevet mit sæt af små huse fra GummiApan frem.

Inden kortet kom til verden, startede jeg med at dykke ned i min beholdning af farvede rester. Her fik jeg samlet mig nogle små bunker af rester indenfor samme farvegruppe.

En detalje som giver husene mere spræl er, at bruge diecut resterne fra vinduer og døre til nogle af de andre huse. På mit kort har jeg netop lavet dette mix i husene. Jeg indrømmer, at det er lidt et finpilleri arbejde med så må bitte stykker. Men det er det hele værd.

For at “fæste” husene til jorden, har jeg sværtet bunden af kortet med lidt Distress Ink. Det var vist Pumice Stone, som jeg brugte her.

Himlen har jeg skabt ved at bruge en stencil med sky kant, som f.eks. Lawn Fawn’s Cloudy Sky stencil. Her har jeg brugt Tumbled Glass Distress Ink, som er min top favorit til at skabe en blå himmel.

Teksten er fra et gammelt Altenew stempelsæt.

Kreative hilsner,

Pia

4 thoughts on “Gummiapan’s søde huse

    1. Og tak Diana for din søde kommentar 🙂
      Måske dine huse snart skal luftes lidt, hvis de trænger til det 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.