Sommerfugle i pastelfarver

Kan man bruge for mange sommerfugle? Nej, vel! Med masser af sommerfugle i mix med pastelfarver og sort går man ikke galt i byen efter min mening. I dag viser jeg to forskellige versioner af dette kreative mix. Det er lige nu den perfekte tid til at hive sine sommerfugle dies frem og lade dem skabe forårs magi.

På det ene kort har jeg ladet den sorte farve være en smule dominerende. For at holde igen med dominansen har jeg ikke valgt at fylde alle sommerfuglene ud på kortet.

Teksten er heat embosset med hvidt Super Fine Detail embossing pulver fra Ranger. Inden jeg har stemplet med VersaMark, har jeg sørget for at behandle mit sorte karton med et Powder Tool. Dette hjælper med at mindske statisk elektricitet på kartonet og hjælper mod flyvske hvide embossing korn.

Den sjove tekst er fra stempelsættet “Fødselsdag”.

Til kortfronten, matten og det sorte flag har jeg kombineret de to basis diesæt fra Gittes Eget Design.

Disse to diesæt er fantastiske at have i sit stash og personligt anbefaler jeg dem særligt til nye i denne hobby. Jeg bruger selv disse sæt på næsten alle mine kort.

På mit andet kort har jeg ikke ladet det sorte være lige så dominerende.

Jeg er så tilfreds med, at jeg lod sommerfuglene flyve udenfor den lyseblå kortfront. Det gør kortet mere levende og er med til at skabe en illusion af dybde.

Her har jeg atter valgt at heat embosse min tekst på sort karton. Denne gang er teksten fra mini stempelsættet Gittes Eget Design “Helt Enkelt”, som indeholder en god blanding er super gode tekster til de mest normale lejligheder.

Kreative hilsner,

Pia

2 thoughts on “Sommerfugle i pastelfarver

    1. Præcis Tina! Man kan aldrig få for mange sommerfugle 😀
      Kortet med den blå baggrund er også min egen favorit. Det blev bare SÅ vellykket på alle punkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.