Et bare fordi kort:)

Fik sådan lyst til at lave et kort med denne kanon søde kanin fra tim holtz.

Jeg havde ikke prøvet den slags die fra tim holtz før så skulle lige finde hoved og hale i alle de små dele.
Jeg valgte at skære det ud i akvarel karton. så lage jeg alle de små dele sammen med hver af de die som de enkle stykke hørte til. jeg farvet så dem med sværte og derefter samlet jeg dem. det jeg især godt kan lide ved denne die er at når man samler så passer hver del i hak med hinanden. dette syntes jeg både gir et godt udtryk og så gør det at det bliver noget nemmer at samle den end mange af de andre samle die jeg har prøver igennem tiden. ud over dette så står der bag på hver die den farve som er vist på selve billede . dette gør at man så nogen lunde har en ide om hvad hver del er og hvad farve man skal bruge.

Selve kortet har jeg skåret ud med nogle af Gittes egen die. er vild med kanterne på hindes die så jeg bruger dem rigtig meget. så der lavet et lille vindue til rasle kort.

Jeg farvet baggrunden først op med noget sværte. men syntes ikke jeg fik den rigtige effekt som jeg gerne ville ha så fandt nogle blålige Spree frem og gab lidt af dette også.

Skyen der er sat på er en af mine die (anemone design nrADD612. ) her så igen taget en af Gittes die til at ramme min tekst ind med og som prikken over i`et er der kommet nogle Dots på.

One thought on “Et bare fordi kort:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.