Virtuel messe januar 2021 – Trends og tendenser 2 af 2

I dag får du lidt flere billeder fra hvad jeg oplevede og spottede på januars online messer.

Knapper er på vej tilbage  –  både til dekoration, men også til deciderede større projekter.
Så måske er det nu du skal finde din knap-æske frem, og få brugt nogle af dem?

Her er det et 15×15 lærred dekoreret med knapper og forskelligt småpynt i regnbuefarver.
Måske en idé hvis din samling af knapper er løbet lidt løbsk?

Mini-Albums / Folios i færdige udgaver  –  enten HELT færdige eller hvor du selv skal bygge dem af færdig-udskårne dele. Det er noget vi kommer til at se rigtig meget til i den kommende tid.
Albummet herover har jeg tidligere vist billeder af i DETTE blogindlæg.

Albummet herunder er fra Photoplay, og vi skulle samle det, før vi begyndte at dekorere.
Der er en masse forskellige albums på vej til webshoppen  –  både af samlede og u-samlede udgaver (og en del af dem er allerede landet).

Kvaliteten af albummet lever ikke helt op til prisen, synes jeg, så dem kommer jeg ikke til at tage hjem lige i første omgang. Men jeg har været så heldig at løbe ind i et indisk firma CrafTreat på en af messerne. Og de laver netop albums til at samle selv  –  og til en supergod pris. Du finder dem lige HER.

Til gengæld har Photoplay været lidt praktiske med deres baby-serie. Den er lavet i sort/hvid  –  og så er det meningen at man kan supplere med ensfarvet karton, alt efter om det er til en dreng eller en pige. Jeg har ikke helt besluttet mig for hvad mit skal bruges til endnu  –  så derfor mangler jeg stadig at pynte med det ensfarvede.

Og så lige til et par supersmarte og lynhurtige mini-albums lavet med nogle af de papirark med kort i 3×4″ og 4×6″, som ofte følger med i 12×12″ scrap-kits fra de amerikanske mærker.
På kurset med PaperHouse lærte vi at lave disse små, søde albums af dem. En rigtig god idé, hvis du altid ender med at have de ark til overs.

 

Shaker-kort har været hotte længe, og der kommer løbende nye produkter til, som kan bruges til dem.
Især forskelligt shakerfyld og pailletter, hvor jeg vist efterhånden er gået lidt amok i mine indkøb (og jeg har ikke engang nået at få lagt det hele end endnu). Men der fines bare så mange fine pakninger, som man da kun kan blive forelsket i.

Til kortet her, brugte vi stempler fra Stampendous, og den sjove del var, at shaker-indsatsen faktisk bare er en lille cellofanpose med shakerfyld, som blev limet ind i ramme-indsatsen indeni kortet. Sådan kan man også gøre.

Gilding Flakes (altså sådan nogle sammenkrøllede bladguld-agtige flager) har man kunnet få i årevis  –  jeg er lige ved at tro, at jeg har haft dem i alle de 15 år jeg har haft butik.
Men nu begynder flere andre mærker at føje noget tilsvarende til deres sortiment. Bl.a. Sizzix og Prima / Finnabair kommer med dem nu også. Men umiddelbart ligner det de farver vi allerede kender fra Cosmic Shimmer flakes’ne.

På Sizzix’ kursus lavede vi dette kort, hvor vi først kom dobbeltklæbende tape på hele forsiden af kortet.
Dernæst en udskæring (den ene die fra DETTE sæt) og bagefter børste vi flakes på, så de hang fast i limen i alle mellemrummene.

Garden Gnomes (det vi på dansk kalder havenisser)  –  eller bare de små nisser i al almindelighed var allerede fremme sidste år til Creativation i Phoenix.
Men nu er der rigtig mange der har tage dem ind som en del af deres designs.
Og de er da også supersøde. Af en eller anden grund har jeg ikke lige fået taget billeder af nogen af dem.

Påskekort har jeg til gengæld husket af få taget billeder af.
Dem lavede vi nemlig en del af.

Normalt er der ikke ret mange, der laver og sender påskekort, men jeg har indtryk af, at det et boomet lidt her i coronatiden, hvor man ikke har kunnet været sammen med så mange mennesker. Og så har man benyttet lejligheden til at sende en hilsen med posten i stedet.

Og endelig et kort, der nok mere er et forårskort end et påskekort – i slimcard format.
Jeg blev da selv helt pjattet med den stemplede græs-baggrund fra I.O. Stamps, som er stemplet i tre lag og med tre forskellige nuancer af grønt.

 

2 thoughts on “Virtuel messe januar 2021 – Trends og tendenser 2 af 2

  1. Hold op hvor har du haft travlt! Er vild med dit knap projekt og den lille shaker indeni.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.