Color Blocking med sølvdyppet Knus

Vidste du, at Color Blocking teknikken er perfekt til rester! Se bare dette skønne kort, som jeg har lavet ud af rester af karton med et twist af sølvkarton. Det store Knus ser ud som om, at det er blevet dyppet i sølv. Det look er ganske simpelt at lave, så læs med her.

Når man leger med Color Blocking teknikken er ens farvevalg vigtig. Sammensætningen af farverne er et vigtigt element i teknikken og absolut med til at gøre kortet ekstra lækkert. Til mit kort har jeg holdt mig til de orange – gule – grønne nuancer. Hvis du kigger på regnbue-sammensætningen vil du opdage, at netop disse farver ligger lige efter hinanden. Hermed har du fået et ganske simpelt og enkelt tip til en god farvesammensætning – vælg 3 nuancer som kommer i rap af hinanden i regnbuens farvepalette.

Til det store Knus har jeg brug Altenew Caps Bold Alphabet die sæt. For at skabe sølvdyp looket har jeg ganske enkelt diecuttet ordet Knus i både hvidt karton og sølv karton. Jeg har så klippet den nederste del af sølv bogstaverne og limet disse ovenpå de hvide bogstaver. Vær dog opmærksom på, at du får en næsten lige linje henover Knus. For så er det et mindre område/linje, du skal skjule med f.eks. en tekst strips som her.

Min sorte tekst strips er lavet ved at stemple Bare Fordi gentagne gange med VersaMark Watermark/Embossing sværte og heat embosse med hvid embossing pulver. Teksten er fra Gittes Eget Design “Helt Enkelt” stempelsættet.

Den lille hvide prik mellem hvert Bare Fordi er blot tegnet med brug af en hvid pen.

Kreative hilsner,

Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.