Spottet med Gittes Eget Design #4/2021

Gitte og jeg har atter snuset godt og grundigt rundt på Social Media. Vi ville ønske, at vi kunne dele det hele med jer på én gang, men det vil blive en tand for meget. Bare rolig, vi sørger altid for at gemme de andre lækkerier for at de ikke kommer i glemmebogen. Snup dig en god kop kaffe eller te og nyd dagens inspiration fra nogle af Danmarks scrappere.

Husk endelig at blive ved med at vise frem, hvad I laver. Blot I husker at bruge hashtag #GittesEgetDesign på Instagram, Youtube, Pinterest og Facebook.

 

Lavet af Gitte Søndergaard Nielsen og fremvist med tilladelse

Tjek lige Gittes skønne slimline kort, hvor hun har leget med stencil og ink blending. Gitte har blandt andet brugt “Duo Tulip” og “Maxi/Du” dies. Det er vores bud at hun har kombineret dem med Simple and Basics “Slimcard” die sæt.

 • Facebook: Gitte Søndergaard Nielsen

 

Lavet af Lise-Lotte Sø Busk og fremvist med tilladelse

Prøv lige og se en fed måde at få brugt sine rester på! Det er så enkelt, som det kan være. De flotte “Duo Tulip” dies og den større “Fantasy Flower” kommer flot til deres ret med de lækre strips baggrunde af rester.

 • Facebook: Lise-Lotte Sø Busk

 

Lavet af Kristina Flensted og fremvist med tilladelse

Her er totalt knald på farverne og man kan kun blive glad i låget af dette farverige kort. Vi elsker, hvorledes Kristina får “Maxi/Du” dien til virkelig at POPPE på dette kort. Den stemplede tekst er fra det koordinerende mini stempelsæt “Mix & Match/ Du”.

 • Instagram: @Byflenstedcardmaking
 • Facebook: Kristina Flensted Möller

 

Lavet af Louise Dibbern Lund og fremvist med tilladelse

Kan man andet end at smile, når man ser på dette kort, særligt når det også er krydret med regnbue farver. Ved at holde sin baggrund neutral kommer regnbue smilet virkelig til sin ret. Det er dog en fed detalje, at den neutrale baggrund får lidt dimension med brugen af “Coverplate Grene” dien. Det store smil er fra vores populære “Midi & Maxi/ Smil” die sæt.

 • Facebook: Louise Dibbern Lund

 

Lavet af Mathilde Høj Kjeldsen og fremvist med tilladelse

Alcohol Ink baggrunde er stadig vældig populære og denne mega flotte baggrund er skabt af Mathilde. Wauw, siger vi bare. Særligt Pia er helt i svime, da hun er vild med lila. Mathilde lader den flotte baggrund få masser af luft ved blot at tilføje vores “Midi/Til” die, samt tilhørende tekst fra det koordinerende stempelsæt “Mix & Match/ Til”.

 • Facebook: Mathilde Høj Kjeldsen
 • Instagram: @obling

 

Lavet af Janni Vallentin Nielsen og fremvist med tilladelse

Der har på det seneste været en bølge af restekort, hvilket er skønt at se. Her byder Janni også på et flot kort, hvor baggrunden er bygget op af forskellige designpapirer og kartonfarver. Her er det vist Simple and Basics Double Pierced Hexagon die sæt som er brugt. I Gittes seneste release, som er Retro-Inspireret, er der også et die sæt kaldet “Basis Hexagon”. Teksten er “Blokskrift Bare Fordi” dien.

Lavet af Janni Vallentin Nielsen og fremvist med tilladelse

Det næste kort er også lavet af Janni og vi måtte bare have det med. Vi er vilde med dette kort-design og den måde Janni har brugt vores “Duo Blade” dies på. Så enkelt og elegant! Lag-på-lag matte baggrunden er lavet med Simple and Basics “Double Pierced Rectangles” die sæt.

 • Facebook: Janni Vallentin Nielsen

 

Lavet af Jeanette Eversen og fremvist med tilladelse

Jeanette kan bare det der med blomstrende designpapir. Dette skønne kort fremviser “Outline-HURRA” die i bedste stil.

 • Facebook: Jeanette Eversen
 • Instagram: @jeanetteeversen

 

Endnu en gang stort tak til dagens ‘Spottet’ deltagere. Vi er super glade for at se, hvorledes I har tryllet med vores produkter fra Gittes Eget design.

Alle vores Spottet! deltagere kan derfor gemme nedenstående badge og bruge den til at prale med på deres blogs og/eller social media.

Glem ikke at vi elsker at følge med i, hvad I laver.

Brug blot hashtag  #GittesEgetDesign på Facebook, Instagram, Pinterest og YouTube.  Ja, hashtag fungerer på stort set alle Social Media platforme.

Bruger I hashtag #, når I poster på f.eks. Facebook er det muligt for os og andre at søge på det. Er det ikke fantastisk! Det synes vi, for så kan vi super hurtigt Spotte! Og måske er det dig næste gang, som vi får Spottet.

Kreative hilsner,

Gitte Grønfeldt Sørensen og Pia Krogh Larsen fra det kreative team

 

One thought on “Spottet med Gittes Eget Design #4/2021

 1. Ej hvor er de gode! Bliver da helt glad i låget af den rød/orange/gule kort. Og fed måde at bruge Fantasy flower på. Den har jeg også så det vil jeg da huske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.