TEMA – Stencil-sjov: 3d med layered stencil og paste

På det kort jeg vil vise I dag har jeg leget med en ide jeg har haft i længe, nemlig at bruge layered stencil og paste til at lave 3d effekt. Jeg har brugt Nellie’s Choice layered stencil, Honycomb.

Først selve kortet som er monteret på sort baggrund og tillykke skrevet med de lækre bogstav dies fra Tim Holtz. Kortbasen er 14×14 cm kvist karton.

Jeg har brugt 300 g akvarel karton da det skal kunne klare noget fugt. Jeg har lavet et  lag af gangen og ladet det tørre helt inden jeg lavede næste lag.  Jeg har brugt Ranger Texture Paste da det tager godt imod farverne.

Jeg farvede det med Dylusions ink spray i blå, grøn og orange, men da det tørrede var det blevet mere mørkt end jeg havde tænkt mig. Så jeg har givet det en omgang wax paste i farven Chameleon – jeg har brugt en finger og givet et ujævnt lag.

Et nærbillede.

Tak fordi du kiggede med

Else

2 thoughts on “TEMA – Stencil-sjov: 3d med layered stencil og paste

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.