TEMA – Stencil-sjov: Farvelægning med stencils

Jeg har flere gange set eks på farvelægning af stemplede motiver med stencils. Jeg havde som udgangspunkt lidt svært ved at se fidusen, men må indrømme, at efter jeg har prøvet det, er jeg solgt. Det er super nemt og hurtigt.

Motivet på kortene her er dette stempel – Sweet Blooms fra PinkFresh Studios og de tilhørende stencils.

Selvom der er EN stencil til bladene fx er det stadig nemt at farvelægge i to grønne farver. Det giver en masse muligheder, for at give spil i farverne.

Jeg har pyntet kortene med en udskåret tekst med Tillykke fra Gittes eget design. Teksten “På din store dag” er stemplet med hvid embossing på sort karton. Det har jeg længe gerne villet prøve – det bliver ikke sidste gang 🙂

Tak fordi du kiggede med.

Karina

One thought on “TEMA – Stencil-sjov: Farvelægning med stencils

  1. Jeg havde også lidt svært ved at se det, men syned det ustemplede look er så blødt og lækkert. Glæder mig til at prøve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.