Rosa og Kvist i romantikkens tegn

Vidste du, at du sagtens kan bruge Kvist eller Kraft karton til romantiske CAS kort? Selvfølgelig kan du det! Fokusér på farvesammensætningen og vupti, et lækkert romantisk CAS kort er kommet til live. I dag giver viser jeg to eksempler på romantiske Love kort med Kvist karton.

Ovenstående kort er så enkelt som det næsten kan blive. Jeg har ladet den kæmpe store diecut tekst fra Waffle Flower få lov til at dominere 100% på kortet.

Det er Waffle Flowers “Oversized Love” die, hvor det også er muligt at købe koordinerende stempelsæt til. For at fremhæve Love temaet har jeg tilføjet et par små hjerter lag-på-lag.

Baggrundene på begge kort er lavet med brug af Gittes Eget Designs diesæt “Basis Rektangler og Flag” og “Rundede Rektangler og Flag”. Disse to sæt er mine Go-To die sæt til kort matte basen på mange af mine kort.

På det næste kort har jeg brugt Gittes Eget design “Aflange Hjerter” og lagt det største og anden mindste ovenpå hinanden.

Her kan bruges hvilken som helst ‘kærlig’ tekst som man ønsker. Her kunne lige så vel have stået Love eller Kram eller andet. Jeg har med vilje holdt mig til en begrænset farvepalette for at opnå ro og harmoni på kortene.

Kreative hilsner,

Pia

One thought on “Rosa og Kvist i romantikkens tegn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.