Et stort knus

Et enkelt men af ligevel meget sødt kort.

jeg har denne gang brugt Gittes nye die : Gitte’s egne DIE Designs – Basis Slim Card (hobbyboden.dk) her er den største del skåret ud i simple and basic papir. den næste lag i hvidt og inderst er også hvidt. rammen skar jeg ud i midten af den store for at spare på papiret. dette kan ikke ses nu hvor alle lag er sat sammen.

det store knus er anemone design og øverste lag er skåret ud i simple and basic papir og de bagerste er skåret ud i sort der er ca 3 lag sort. har limet alle 3 sorte lag på lige oven på hinanden. men har taget det mønstred lag og forskudt lidt så det ser ud til der er en skygge.

teksten er også anemone design og fra settet med skumfidusen.

dien som teksten er fået ud på er fra Gitte og jeg bruger den rigtig meget til mine tekster. : Gitte’s egne DIE Designs – Strips Vandret (hobbyboden.dk)

de søde hunde er et ældre sæt fra mama elephant

 

One thought on “Et stort knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.