Kort med Gittes store tekster vol. 2 – Knus

De næste kort jeg vil vise med Gittes store tekster er ret simple og hurtige at lave.

Kortene er lavet på en hvid base, stor. 10*15, med teksten KNUS, hvor jeg har brugt de to mindste dies i sættet skråret ud i hvidt karton og lys kobberfarvet papir fra Majestic. Den største af de to er skåret i hvidt hvilket jeg synes får den mindre kobberfarvede tekst til at stå endnu tydeligere frem. Jeg er vild med den sammensætning.

Der er brugt et stykke mønsterpapir i brun/kobber som er skåret ud med die fra Gittes eget sæt med rektangler, der laver den karakteristiske “Gitte syning” i kanten. Mønsterpapiret er gammelt og et stykke som jeg har haft i hænderne mange gange uden at få det brugt, måske fordi mønsteret er lidt voldsomt og derfor har jeg haft svært ved at bruge det. Men her er jeg så tilfreds med resultatet og synes farverne i mønsterpapiret og farverne i teksten og pynten passer rigtig flot sammen.

Der er skåret grene, blomster, kviste osv ud med diverse dies i hvidt og kobberfarvet. Der er bla brugt Sizzix Thinlits Hidden Leaves og Craft & You Conifer Twig.

Der er brugt lysebrune halvperler i forskellige størrelser som pynt.

 

2 thoughts on “Kort med Gittes store tekster vol. 2 – Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.