Kort med Gittes store tekster vol. 3 – Tillykke

De sidste kort med Gittes store tekster jeg vil vise er lavet med teksten TILLYKKE.

Basen er lavet i hvidt karton, str. 10*15 cm.

Der er brugt et gammelt stykke mønsterpapir i røde nuancer som er skåret ud med Gittes Basis Rektangler. Som jeg også nævnte i indlægget vol. 2, så synes jeg ofte det kan være svært at få brugt mønsterpapir med meget stort eller meget uroligt mønster, men sammen med Gittes flotte, store tekster er det lykkedes mig at få brugt noget af mit ældre papir og det er bestemt ikke sidste gang.

På disse kort har jeg kun brugt en størrelse tekst af teksten. Den er skåret ud i Majestic Papir i elfenben. Derudover er teksten skåret ud flere gange i hvidt karton og limet sammen med det elfenbensfarvede øverst. På den måde får man en rigtig flot “dimension” på teksten.

Derudover er der brugt nogle gennemsigtige perler som pynt.

One thought on “Kort med Gittes store tekster vol. 3 – Tillykke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.