Enkelt kort

Det der med at køre i det meget enkle er for mig en udfordring og så endnu mere når jeg ik farver stempler til det. Men udfordringen har jeg taget på mig og her har jeg efter min egen mening fået lavet en meget enkelt kort i udtrykket.

Jeg tog noget karton jeg rigtig godt kan lide og skar strimler i str 2 cm satte det på et stykke karton som jeg skar i str 15*11 cm jeg limet disse strimler på så der var ca 2 -3 millimeter imellem hver. Så fandt jeg en af Gittes die frem og lage den der hvor jeg syntes det var pænest og fik så skåret den ud så der kom de flotte stiplet linjer. I samme die sæt tog jeg den store og skar en hvid bund ud som jeg limet på en kort base i samme str. Limet så det jeg havde lavet oven på.

Gitte er lige kommet med de her lidt sjove firkanter der står på spisen og den syntes jeg kunne være god her. Jeg stemplet en god stor tekst på og kom puder under. Fandt noget lyserød snor og lagt på puderne så det stak lidt ud i siderne.

De 3 duts der kom på, kom først på dagen efter da jeg gik og funderet over om de skulle på eller ej.

Men det er min udgave af et meget enkelt kort.

link:

Gitte’s egne DIE Designs – Basis Harlekin (hobbyboden.dk)

Gitte’s egne DIE Designs – Basis Rektangler og Flag (hobbyboden.dk)

Gitte’s Eget Design Clearstamp Set – Snirkler & Snørkler (hobbyboden.dk)

 

One thought on “Enkelt kort

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.