Styr på karton fra The Paper Boutique

Når man skal lave blomster med de mange forskellige Lag-på-lag blomster dies fx fra Altenew, syntes jeg, det er rart at have noget karton, der passer sammen i de forskellige farvenuancer, har samme struktur og ikke hverken er for tykt eller for tyndt.

Til det formål finder jeg pakkerne med karton fra The Paper Boutique meget anvendeligt. Det kommer i pakker med dansk A4 størrelse og ligger på 200 gsm – det kunne gå an til kortbaser (der foretrækker jeg dog omkring 240 gsm) – men som matte eller til blomster i flere lag, er det perfekt. Og som bonus matcher det deres mønsterpapir af samme navn 😉

Der er 24 ark og 8 forskellige farver, dvs 3 ark af hver nuance. Og som du kan se, passer de viste farver udenpå ganske fint overens med de faktiske farver på kartonnen.

Jeg oplevede dog, jeg havde svært ved at overskue, hvilke farver jeg havde liggende, samt hvordan de forskellige nuancer matchede hinanden. Det slog mig dog pludselig, at den samlede farveoversigt fra bagsiden af pakken, kunne bruges til at lave farveprøver med, da selve den farvede firkant har nogenlunde samme størrelse som dien “Combo Swatch” til tag’s fra Waffle Flower.

Jeg skar alle de farvede firkanter ud med min skæremaskine og lavede 8 tag’s parat.

Limede dem sammen og skrev øverst hvilken pakke, farverne er fra.

Min plan var at samle alle nuancerne i farveorden, hvor de skulle gå fra mørk til lys indenfor de forskellige farver, men jeg opdagede, det faktisk var vanskeligt at samle nuancerne sådan, da nogle af farverne er meget ens, dog med en anden tone. Så det blev til at jeg har alle de samme farver sammen, på kryds og tværs af hvilken serie de kommer fra, men inden for samme farvegruppe har jeg samlet dem i samme serie. Altså fx alle de grønne farver jeg har, er sammen, men sidder samlet i hver deres serie. På den måde er det dejligt let at overskue, samt super nemt at matche hvilke nuancer, der passer sammen på tværs af serier. Jeg er selv rigtig glad for resultatet og håber, du kan bruge ideen til noget.

Tak fordi du kiggede med.

Mange hilsner fra Tina M.

¤Instagram: @_tinamathisen_

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.