Regnbue kort med sort baggrund

Man kan kun blive glad af regnbuer ikke sandt! Jeg så en idé fra Spellbinders og ville teste den af. Det lykkedes selvom starten var lidt tricky, men for hvert kort blev mit resultat bedre og bedre.

Ideén er at bygge en regnbue op med aflange trekanter. Der var det kan være en smule tricky, er at bestemme hvor éns regnbues center punkt skal være. Jeg fandt i løbet af processen ud af, at de bedste resultater var med center udenfor kortets område eller lige på kanten af kortet.

Til mine trekanter snød jeg en smule, da jeg valgte at bruge den største die fra Gittes Eget Design “Strips Lodret” diesæt. Efter at have diecuttet stykkerne skar jeg dem diagonalt på tværs, så jeg fik 2 trekantede stykker ud af hver. Det gav mig også én side med den fine stitched kant.

Til begge kort har jeg brugt Gittes Eget Design “Midi & Maxi/ Til” die sæt.

På det ene kort har jeg skåret min regnbue ud i et hjerte og på det andet i en cirkel. Det var ganske enkelt for at lege med de forskellige designs og for at se, hvilke som gjorde sig bedst ud.

Kreative hilsner,

Pia

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.