TEMA – Monokrom: Grønt i grønt

Jeg startede med at lave baggrunden til dette kort som hvidt på hvidt. Det fungerede ikke rigtig for mig. I stedet for at smide det hele i skraldespanden valgte jeg at sværte ud over baggrunden med en grøn distress ink.

Det var straks noget andet.

Baggrunden er i øvrigt lavet med den nye baggrundsdie med grene fra Gittes eget design.

Teksten TILLYKKE lavede jeg med 4 lag karton for at give det lidt chipboard-effekt. Teksten fik også lidt af den samme sværte.

Jeg pyntede med nogle grønne halvperler og i øvrigt en grøn sommerfugl fra Gittes eget design også. Sommerfuglen har fået samme sværte, men her har jeg brugt stempelpuden direkte, mens baggrunden og teksten fik farve med en børste.

Tak fordi du kiggede med

Karina

One thought on “TEMA – Monokrom: Grønt i grønt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.