Altenew Dainty Bouquet med Coverplate Tillykke

Enkeltheden i Gittes Coverplate tillykke taler stort til mit CAS hjerte, men det skader aldrig at pifte sagerne lidt op, vel. Et blomstrende strejf med Altenew’s Dainty Bouquet og det hele går op i en højere helhed.

Jeg har ladet Coverplate Tillykke stå i al sin enkelthed, som base på mit kort. Denne coverplate er super god til “Smart-i-en-fart” kort.

Ved at tilføje Altenew’s Dainty Bouquet hiver jeg dog kortet op på næste niveau af lækkerhed og klasse. Bevidst har jeg holdt mig til de pink og sart grønne farver for at bevare ro på kortet.

Til at stemple blomsten med har jeg brugt følgende Gina K. Designs dye sværter:

  • Lovely Lavender
  • Innocent Pink
  • Bubblegum Pink
  • Lucky Clover
  • Grass Green

Jeg kan godt lide at lege med teksterne. Netop derfor satte jeg den lille sort/hvide tekst på henover blomsten. Det giver lidt ekstra spræl til kortets look.

Her har jeg heatembosset med Ranger Super Fine White embossing pulver på Hero Hues Premium Cardstock “Pitch Black” 111lb. Teksten kommer fra stempelsættet “Lillebitte“, hvor jeg har klippet teksten over for at nøjes med slutningen …Med fødselsdagen.

Kreative hilsner,

Pia

One thought on “Altenew Dainty Bouquet med Coverplate Tillykke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.