Et enkelt kondolancekort

Et af de kort jeg har virkelig svært ved er kondolancekort, men her er det alligevel lykkes mig at lave et der er rimelig ok synes jeg 🙂 jeg har holdt farverne i hvid, sort og grå, dog er et par enkle grene skåret i karton med spejleffekt.

Der er to lag matte, lavet med Gittes rektangulære dies – den grå placeret lidt på skrå så den skaber et lille brud på de lodrette linier. Ellers er det bare tre forskellige slags grene, og jeg må indrømme at jeg ikke kan huske hvilket mærke de er… måske Alexandra Renke men er ikke helt sikker. De er samlet med en lille smule twine og ellers monteret på kortet. Jeg har kun monteret med lim lige omkring snoren fog de første cm gren så de får fornemmelsen af at være levende og ikke helt flade på kortet.

Men ellers et meget enkelt kort, oprindeligt ville jeg have tekst på, men jeg endte faktisk med at lade være da jeg synes det stod så flot uden.

Tak fordi du kiggede mid.

Gitte O

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.