Farvelægning med stencil

Jeg ved godt, jeg har nævnt det før.. men jeg er kæmpe fan af alle de nye stempler med tilhørende stencil – det gør altså farvelægningen til en leg.

Her har jeg brugt stempelsættet “Miss Your Smile” med tilhørende stencil fra PinkFresh Studios.

Jeg har brugt sværter fra Catherine Pooler i farverne “Sauna”, “Samba”, “Green tea” samt “Eucalyptus” og en blending brush fra Taylored Expressions til at påføre dem med. De øverste blomster har fået lidt mere farve end den store nederst for at nuancere det lidt.

Til sidst har jeg stemplet detaljerne på blomsterne. Jeg valgte at stemple med brun i stedet for sort, så udtrykket ikke blev for “hårdt”. Stemplet er beregnet til et slimline kort, så det er langt, men jeg syntes sagtens, det tåler at blive delt op.

Da motivet på stemplet ikke dækker fra kant til kant på et dansk A6 kort, valgte jeg at bruge die sættet “Frame Rectangle” fra Simple and Basic. Jeg stansede den største ramme ud og brugte det stykke karton fra midten af rammen til at stemple/farvelægge på. Bagefter limede jeg rammen på min A6 kortbase og lagde mit motiv tilbage på plads i rammen. Til slut er det pyntet med lidt bling hist og pist.

Teksten “Miss You” er med i stempelsættet og lyder oprindeligt “I Just Miss You”, men jeg valgte kun at bruge noget af teksten. Jeg har stemplet med Versafine Clair i sort, så den står tydeligere frem end resten.

Det var alt for denne gang – tak fordi du kiggede med.

Mange hilsner fra Tina M.

¤Instagram: @_tinamathisen_

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.