Waffle Flower Vertical Stripes med tillykke i festlig combo

Striber på langs, striber på højkant og striber på skrå. Rester af papir, som på magisk vis får nyt liv på et kort. Pift det op med en ballon, en stor tekst og vi har et festligt, men stadig enkelt kort. Jeg elsker striber og det er en nem måde at skabe at skabe sit eget lækre ‘designpapir’ på. Mulighederne er næsten grænseløse.

 

Striber på skrå kan altså bare noget! Og det er en fantastisk måde at få brugt rester på.

Da jeg så at Gitte havde Waffle Flower’s “Vertical Stripes” die på tilbud måtte den bare smides i indkøbskurven og komme hjem til mig. Jeg valgte bevidst den vertikale version (den findes også i horisontal), da jeg vild med at lave stribede baggrunde på skrå. Med den vertikale version var jeg sikker på at strimlerne var lange nok til at blive lagt på skrå over et standard A6 kort.

Det festlige pift ligger i den store ballon die og strimlerne af designpapir med gyldne stjerner. Min ballon die er ikke til at købe herhjemme, men et rigtig godt alternativ er dette “Balloons” diesæt fra danske Simple and Basic.

Teksten er Gittes Eget Designs “Blokskrift Tillykke” die.

Kreative hilsner,

Pia

2 thoughts on “Waffle Flower Vertical Stripes med tillykke i festlig combo

  1. Hej Anonym

   Fint du er opmærksom. 🙂

   Men Pia skriver faktisk i teksten, at hun har brugt det die-sæt, der hedder “Vertical Stripes”, som hun så har lagt på skrå på kortet. Det er for at vise hvordan de kan bruges på forskellige måder, og ikke altid behøver at bruges præcis som de købes.

   Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.