Konfirmations kort

Dette kort er et lidt anderledes kort da den kan foldes helt sammen, men samtidig kan den foldes ud så den står fin frame og man nærmest kigge ind i en 3-sidet boks.

Jeg har brugt kvist karton til base da det er en superbillig og pæn basse karton til mange kort hvor man bruger mønstrede papir. Selve pynte papiret kan jeg ik huske hvad er, da jeg gik i mine gemmer, og fandt raster til dette kort. (dejlig at få brugt nogle af dem).

Kortet kan næsten laves i den str. man selv lyster, bare man skær en hel lige stor siddet firkant. Den falser man så på mitten både på den ene og den anden side. i dette tilfælde er der skåret firkanten på 20*20 cm og falset på 10 cm. vend en omgang og fals igen på 10 cm. så tager man de to øverste små firkanter og falser skråt igennem (se billede det viser det meget godt). de to for neden som ikke er falset på der skær man oven i false linjen i mitten og op til mitten. så kortet kan foles til sidst.  Så skær man pynte papir og kommer på og pynter som man selv gerne vil ha den. I dette tilfælde er det konfirmationskort.

God fornøjelse

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.