Kort med splat

Kender i det, at man bare trænger til at splatte og grise bare en lille smule?

Denne følelse havde jeg her. Og kunne sandelig godt mærke at det er ved at være længe siden jeg har lavet den slags kort.

Jeg skar et stykke karton ud i str 15 * 11. grunden til det er den str er at jeg sener bruger en af Gittes die til at die den ud så jeg får den flotte stiplet kant rundt og den die har målene 10,5 * 14,5.

Jeg startet med at komme noget farve ud på mit glasbord, en af gangen jeg startet med de grønne farver. Så kom jeg vand på og dyppet mit papir ned i det til farven var væk. Så tørret jeg papiret og gik til næste farve. Og sådan forsatte jeg til jeg var igennem alle de farver jeg havde udpeget mig. Så stanset jeg den ud som beskrevet længer oppe. Nu tog jeg så den mørke brune og gav kanterne sværte hele vejen rundt.

Jeg har så fundet nogle af mine favorit stempler frem fra Tim Holtz hvor jeg har stemplet svampene for neden og insekterne i mitten. Rasten af stemplerne er mere tilfældig.

Teksten er også fra Gittes egne og en af dem jeg syntes er så fin, var også lidt i tvivl om den blev for fin til dette mere rå kort, men besluttet mig for at den kan bruges til alle kort s.

Lidt gennemsigtige drops for at det ser ud som der er vanddråber på kortet. Og så en kortbase.

Jeg håber i kunne lide dette mere rå kort her fra.

4 thoughts on “Kort med splat

  1. Sååå lækkert et kort.. Farvesammensætningen er SÅ flot og stemplerne fra TH er jo generelt bare lækre. 👍🌺

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.