Regnbue kort ud af rester

Regnbue kort kan bare noget. Jeg bliver altid i så godt humør af at sidde og nørde med at lave regnbue kort. Denne bunke af skønne kort kom til verden fordi jeg ville teste en idé ud. Jeg kunne godt købe en die til at lave aflange trekantede stykker, men jeg besluttede mig for at teste muligheden uden brug af die. Det lykkedes, men ikke uden en indlæringskurve.


Jeg startede ud med at skære en masse aflange trekanter ud af reste karton med min Tim Holtz Tonic Guillotine .

I min første idé ville jeg have regnbue til at ‘springe ud’ fra midten af kortet. Det gav dog nogle udfordringer og resulterede i en mærkelig skæv regnbue form. Harmonisk var den i hvert fald ikke.  Blot se på fællesbilledet sidst i indlægget. Mon i kan spotte mit første forsøg?

Efter et par forsøg med centrum i midten af kortet, flyttede jeg ‘centrum’ ud til kanten af mit kort. Hermed blev mit resultat en del pænere. Dette forsøg blev til mit ‘hjerte’ kort, som også er på fællesbilledet.

På billedet først i indlægget har jeg brugt PinkFresh Studios Curvy Leaves diesæt til at pynte med.

Til sidste flyttede jeg centrum helt udenfor kortet, hvilket absolut gjorde det væsentligt nemmere at få et harmonisk udtryk.

På korten ovenfor har jeg brugt de fine bogstaver Chloe Alpha Uppercase fra LDRS Creative. Her har jeg givet bogstaverne en sort skygge ved at forskyde de sorte bogstaver en smule.

På fællesbilledet kan i se nogle af de kort som kom til via afprøvning af min idé. Det var en stejl læringskurve i starten, men i sidste ende lykkedes det mig at komme i mål.

 

Kreative hilsner,

Pia

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.