Julekort i nordisk stil – med masser af glimmer-detaljer

Dette julekort lavede jeg allerede for et par måneder siden på et onlinekursus, men Sizzix er meget strikse med hvornår man må vise ting fra de nye releases frem.
Så min mund har været lukket med syv segl.

Men NU kan jeg vise dette herlige julekort, hvor der bl.a. er brugt ting fra en nyeste Tim Holtz kollektion.

Fuglen, kanterne blomster og blade er fra die-sættet Funky Nordic.

Delene (bortset fra kant-borterne, som er skåret i glimmerkarton) er skåret i tekstrurkarton, og så er de sværtet for at give dimension.

Derudover har en del blomster og blade fået limklatter på og glimmer drysset over.
Sizzix’ eget glimmer er utroligt flyvsk, og jeg siger jer bare  –  jeg havde glimmer ud over HELE hobbyrummet, da jeg var færdig med kortet. Så det bliver ikke umiddelbart et produkt jeg kommer tl at tage hjem, da det er ret løssluppent at arbejde med. Jeg vil til enhver tid foretrække at bruge Stickles Glitter Glue  –  så ved man da, hvor man har tingene.

Teksten er fra die-sættet Festive Words, og baggrunden er embosset med 3D embossingfolderen Shells. som er fra en tidligere kollektion. Men det bliver den jo ikke mindre lækker af  –  når først den er skåret i sort karton og så bagefter har fået en gang Luster Wax i guld.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.