Til mænd

Et mande kort.

Her har jeg hvert i gang med at lege med en masse gode sager fra Tim Holtz.

Kortet er 11*15 cm

Jeg har startet med at lave lidt splat i form af nogle sværter som jeg har lagt på min glasplade. og kommet vand på så dyppet kartonet ned i det. Da det er tørt, har jeg sværtet hænd over noget af det for at få det lidt rustikke udsende. Jeg har brugt to forskellige stenciler også fra Tim Holtz hvor jeg har taget en lidt mørkere farve.

Så har jeg stemplet lidt hist og her med nogle stempler fra Tim Holtz. Det sidste jeg som sådan har gjort ved baggrunden er jeg har brugt noget pasta og en stencil og efter kommet noget sølv embosin pulver på. varmet det og så får man et fedt forhøjet udtryk

Alt papiret der er bygget oven på er fra en blog også fra Tim Holtz som jeg bare har klippet ud og revet lidt i og givet kanter en sort sværte. metal dimserne er også fra Tim Holtz så som sagt øverst et rigtig Tim Holtz kort.

Men man behøver ikke at bruge disse farver eller dette papir. Kunne selv godt finde på at lave inu en i de rødlige farver det tror jeg kunne blive rigtig fedt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.