Hero Arts Unicorn White sværte versus Onyx Black

Sort stempelsværte er noget af det første man køber, når man kaster sig ud i denne fantastiske verden. I dag vil jeg dog vise, hvordan man kan få lige så flotte og fede kort ud af at bruge hvid stempelsværte. Forskellen i udtryk er absolut til at få øje på, men begge kort er lige fantastiske efter min mening. Hvid pigment sværte er et Must-Have for dig, når du først ser dette.

På mit første kort har jeg brugt min favorit sorte sværte VersaFine Onyx Black, som er en sort pigment sværte. Her får vi det klassiske sorte og skarpe aftryk af motivet, så det står tydeligt frem.

Blomsterstemplet er Altenew Stained Glass Window, som jeg har farvelagt med Polychromos farveblyanter.

Baggrunden inde i min cirkel har jeg fyldt ud med hvid farveblyant netop for at få en ekstra kontrast til den sorte sværte.

Tekststemplet er Gittes Eget Design Dobbelt Op.

På det næste kort har jeg gjort stort set det samme, men har stemplet motivet med Hero Arts Unicorn White pigment sværte. Denne hvide sværte fra Hero Arts er fantastisk og jeg har sværget til den i mange år efterhånden.

Som på det andet kort har jeg valgt at fylde min cirkel ud med en farve, som giver ekstra kontrast til den hvide sværte.

Til begge kort har jeg brugt standard MISTI stamping tool. Et stamping tool gør det nemmere at arbejde med pigment sværter. Særligt den hvide da den er mere våd end f.eks. dye sværter. Man må derfor ikke stemple for hårdt, da dette kan få pigment sværten til at flytte sig på stemplet og skabe et uklart aftryk. Med et stamping tool kan man lettere stemple blidt og evt. stemple en ekstra gang, hvis der er behov for det.

Kreative hilsner,

Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.