Kort til foto entusiast

Da jeg blev spurgt om jeg kunne lave et kort til vores tidligere nabos søn som er en ivrig amatør fotograf tænkte jeg straks at Elizabeth Craft Design – Planner Camera kit var oplagt at bruge til dette (kittet er desværre udsolgt – men du kan stadig få die-sættet Camera Insert).

Jeg har brugt papir fra Maja Deign – Demin and friends.

Jeg lavede 2 kameraer som er sat sammen med små nøgleringe. Skateboard billedet er også fra papir serien.

For at lave linsen har jeg standset 2 ringe i sort mos gummi som er limet sammen med Glossy accent. Ovenpå har jeg limet et rundt stk klar transparent og en sort karton ring øverst. Hvis man ville, kunne det sagtens havde været lavet som shaker kort, men det syntes jeg ikke lige på dette kort.

Inden I har jeg ikke pyntet så meget, blot sat en billed af en film rulle på og lavet et skrivefejl.

Et lille fif – Kamera dien laver jo hul til linsen mm. Dem har jeg fyldt med de udstandsede stykker inden jeg har limet skrivefeltet ovenpå. Så er baggrunden jævn og det er nemt at skrive i kortet.

Tak fordi du kiggede med

Else

2 thoughts on “Kort til foto entusiast

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.