Godt Nytår – tak for året der gik og på gensyn til næste år

Her fra Hobbyboden skal lyde en stor tak til kunder, følgere og bloglæsere  – og hermed ønskes i alle

* GODT NYTÅR *

Og så skal I da også lige have lidt refleksioner fra mig over året der er gået i Hobbyboden Scrapworld.

Status på 2021

Året 2021 startede næsten lige så vildt for os, som det meste af 2020 havde været (grundet alle coronanedlukningerne, hvor alle havde brug for kreative materialer til at fordrive tiden med), men henover sommeren og efteråret er vi efterhånden kommet tilbage til nogenlunde normale tilstande og har samtidig fået optimeret på nogle arbejdsgange undervejs, så vi nu igen kan følge med i ordrepakningen, så de fleste ordrer kommer afsted fra dag til dag (lige undtaget på lønningsdage og efter weekenderne, hvor der altid er ekstra tryk på).

For første gang i flere år tillod vi os at holde hele tre ugers sommerferie  –  stort set uden arbejdsopgaver undervejs.
Det viste sig heldigvis at være en supergod investering, for vi kunne vende tilbage på jobbet fulde af energi bagefter.
Det er den slags man opdager er supervigtigt, når man er selvstændig. Vi skulle jo gerne holde indtil vi kan gå på pension (og der er stadig en del år til).

Og nu hvor vi er ved det med at holde i mange år – og få hverdag og arbejdsliv til at hænge bedre sammen (eller måske rettere  –  for at blive bedre til at holde tingene adskilt), har vi her for ganske nylig taget en (for os) stor bestlutning, nemlig at leje kontor- og lagerlokaler et stykke herfra. Vi flytter ind i løbet af foråret, og vi glæder os til at kunne tage afsted på job hver morgen og hjem igen når det er fyraften. Og ikke som nu, hvor vi er rigtig slemme til liiige at lave et eller andet, fordi både kontoret og lageret nu alligevel ligger her på matriklen. Det er blevet en rigtig dårlig vane.
Flytningen bliver ikke noget I som kunder kommer til at mærke ret meget til, udover at der vil være lidt længere leveringstid i den periode, hvor varelageret skal flyttes fra den ene adresse til den anden.

Det er dejligt at vi igen er kommet godt med og har fået lidt mere overskud, så jeg har bl.a. også fundet tid til at designe lidt nye dies, som bliver præsenteret i starten af januar (og jeg har netop lagt sidste hånd på den næste kollektion, så den kan blive sat i produktion også).


Outlettet

Outlettet var lidt sparsomt besøgt i sommerferien sammenlignet med forrige sommer, men der kom til gengæld lidt mere gang i butikken i august og i starten af september.
Ikke mindst grundet de gratis færgebilletter.

Jeg kommer formentlig ikke til at have ret mange faste åbningsdage i outletbutikken i 2022.
Jeg vil hellere åbne efter aftale, hvor jeg så ved at der kommer nogen forbi  –  fremfor at sidde og kukkelure helt alene en lørdag formiddag.
Men outletbutikken står der heldigvis endnu i 2022  –  og det er slet ikke noget problem at åbne, hvis du lægger vejen forbi Samsø.

Men i 2022 bliver det foreløbig KUN efter aftale, for det er ikke sikkert at jeg lige er i nærheden, hvis du dukker op uanmeldt.

Outlettet bugner godt nok af nedsatte varer, og jeg kan se på det hele, at jeg nok bliver nødt til at lave noget onlinesalg af nogle af tingene også, hvis jeg skal gøre mig håb om nogensinde at få varelageret i bund. Enten i form af lykkeposer/lykkepakker i webshoppen eller måske i forbindelse med et ja-tak-salg på facebook. Vi må vente og se hvad jeg hitter på i løbet af året.


Det Kreative Team

En stor tak skal lyde til det Kreative Team, som bidrager med masser af inspiration her på bloggen året rundt.
Uden deres hjælp ville det ikke være muligt at have nye inspirerende indlæg på bloggen næsten alle hverdage året rundt.

Jeg har som sædvanlig udfordret teamet til at komme med en lille nytårsstatus.
De forventes at komme på bloggen i løbet af januar måned.


Online Messer

Det var jo desværre ikke muligt at rejse til de store messer i udlandet i 2021. De blev simpelthen aflyst og erstattet af virtuelle messer.
Så der var flere, der i stedet arrangerede online messer med workshops, virtuelle showrooms, salgstrænings-webinarer, zoom-møder med forhandlerne osv., så jeg fik heldigvis stadig masser af inspiration og muligheden for at shoppe spændende nyt til butikken.
Situationen bliver nok den samme for i hvert fald en del af 2022. Jeg har i hvert fald ikke lyst til at rejse hverken til Orlando i april eller Frankfurt i januar for at komme på en fysisk messe.
Så jeg har allerede nu tilmeldt mig et par af de virtuelle events, så jeg kan skovle masser af inspiration ind og høre nyt om hvad der rører sig i vores skønne scrapverden.

 

Endnu engang GODT NYTÅR til jer alle  –  jeg ønsker og håber at I må komme godt ind i det nye år, og at 2022 må blive det bedste år i mands minde!

– Gitte

 

6 thoughts on “Godt Nytår – tak for året der gik og på gensyn til næste år

 1. Godt nytår til jer også.

  Tak fordi I er så fantastiske – og lyder vidunderligt at I tager mere hensyn til jer selv også.
  Vi, som kunder, er jo forkælede i alt for høj grad, og ville være forfærdeligt om vi måtte sige farvel til jer for tidligt. Så tak fordi I også vælger at være “egoistiske” og endelig tænke op jer.
  Lyder SÅ godt med at I adskiller hjem og butik lidt mere 🙂

  Ses formentlig i det nye år.. både på Sjælland, Fyn og måske også Samsø.. Krydser.

  – og tak til designteamet… Et mere “skjult” et, men ikke mindre elsket 🙂

 2. Godt nytår til dig og glæder mig til at se hvad der kommer af spændende nyheder fra dig 🍾💥🎉🎆

 3. Hej Gitte
  Hvor er jeg glad for at høre at i er blevet bedre til at passe bedre på jer selv. Det fortjener i 🙂
  Jeg glæder mig vildt til at se det nye der er på vej – jeg har længe savnet nyt fra lige nøjagtig dig.
  Godt nytår til dig og dine kære 🎉🥂

 4. Rigtig godt nytår til jer to. Håber I kommer stille og roligt ind i det nye år.
  Lyder virkelig godt, at I flytter jeres forretning væk fra jeres hus, for I skal jo begge holde i mange år endnu. Så alt held og lykke med det nye 😀
  Igen – GODT NYTÅR 😀

  1. Hov…glemte da at skrive, at jeg allerede nu kan se, at jeg skal have noget af det nye du har designet og fået lavet 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.