Kærligt drilleri til en rund fødselsdag

Min chef og forretningspartner runder 50 år i næste uge, og det skulle der selvfølgelig laves et kort i anledningen af. Vi har et rigtig godt forhold, må vist nærmest kaldes veninder så vi driller hinanden hvor vi kan komme afsted med det. Hendes yndlingsemne har været at hun jo kun er i 40erne mens jeg er rundet og er i 50erne (er faktisk 5 år foran ;-)) så jeg kunne da ikke ignorere det faktum at hun nu også er deroppe i 50erne.

Kortet som sådan er meget  enkelt. jeg har lavet et slimline kort hvor mønsterpapiret er lavet med de lækre layered stencils fra CrafTreat. De enkelte dele er skåret ud med dies fra Gittes eget design, dels sættet til slimline kort og dels de fine kvadrater til matte og tekst.

Men indvendigt gik jeg lidt amok 🙂 jeg fandt en masse af Gittes sjove tekststempler og lavede en hel side med tekster, alle relateret til enten chokolade, alder eller champagne 🙂 . Oprindeligt ville jeg bare sætte en enkelt tekst og så give plads til at kunne skrive … men jeg kunne ikke vælge hvilken tekst jeg skulle nøjes med, så må jeg leve med at skulle skrive på indersiden i venstre side.

Nu glæder jeg mig bare til at give hende det på mandag og se hendes ansigtsudtryk 🙂

Tak fordi du kiggede med,

Gitte O

One thought on “Kærligt drilleri til en rund fødselsdag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.