Moroccan Kaleidoscope dies til julekort

Det er så givende, når man kan bruge sine dies på måder, de ikke var tiltænkt til. Dette er netop sagen med Spellbinders Moroccan Kaleidoscope Slimline. Jeg er ærlig talt ikke hoppet med på Slimline bølgen, men det skal ikke holde mig tilbage fra at “udnytte” slimline diesæt.

Til mit kort har jeg valgt kun at bruge nogle dele af Moroccan Kaleidoscope diesættet.

Kaleidoscope figurerne er normalt i 3 lag, men til dette kort har jeg kun valgt at bruge de 2 nederste lag. Jeg havde til at starte med faktisk diecuttet alle 3 lag, men blev enig med mig selv om at det ville blive for meget til dette kort. Årsagen var, at jeg ønskede at guldet skulle være mere synligt i mine Moroccan Kaleidoscope figurer.

Oprindeligt var min plan at lave et A6 kort, men her måtte jeg også ændre planer undervejs. Jeg må ærligt indrømme, at mine mavefornemmelser ofte styrer min kort produktionsproces. Derfor ender mine kort stort set aldrig som oprindeligt tiltænkt.

Teksten er Simple and Basic God Jul Mini.

Cirklen er lavet med Gittes Eget Design Basic Cirkler og firkanten med Basis Kvadrater.

Kreative hilsner,

Pia

2 thoughts on “Moroccan Kaleidoscope dies til julekort

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.